Wersje kompatybilne
Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di petto di pollo a bocconcini
- 5 g di sale + q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di cipolle bianche in quarti
- 50 g di olio di oliva
- 400 g di pomodori maturi a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Białko
- 38.6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35p
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Pollo al limone con asparagi verdi
35p
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille (TM6)
1 godz. 5 min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1óra
Pacchetti di tacchino con friggione
1 Std. 30 Min
Pollo alla birra con verdure
1óra
Rollè di tacchino e carote con patate
35p
Fesa di tacchino al curry
1óra