Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
TM5 TM6

Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese

4.5 (24 oceny)

Składniki

  • 600 g di petto di pollo a bocconcini
  • 5 g di sale + q.b.
  • pepe nero macinato q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • 600 g di cipolle bianche in quarti
  • 50 g di olio di oliva
  • 400 g di pomodori maturi a pezzi
  • 400 g di polpa di pomodoro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1443 kJ / 345 kcal
Białko
38.6 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
4.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy