Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucchiaini di cipolla essiccata
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di petti di pollo a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 849 kJ / 203 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20min
Cotolette di spinaci
40min
Cordon bleu
30min
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1h 30min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35min
Nuggets di pollo
25min
Svizzere classiche
35min
Fish burger
35min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1h
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Hamburger di pollo con salsa allo yogurt
2h 10min