Zuppa di rape

Zuppa di rape

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a metà
    80 g
  • di sedano rapa pelato e a pezzi (3 cm)
    70 g
  • di porro la parte bianca, a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di rapa bianca pelata e a pezzi (3 cm)
    400 g
  • di burro
    20 g
  • di acqua
    700 g
  • dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    2
  • di panna (min. 30% di grassi) fresca
    100 g
  • di zucchero
    10 g
  • di zenzero secco macinato
    1 cucchiaino
  • di erba cipollina fresca a rondelle sottili
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 275 kcal / 1139 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...