Chili di tofu (vegan)

Chili di tofu (vegan)

4.3 94 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di cipolla a pezzi
    70 g
  • di tofu sbriciolato grossolanamente
    200 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di salsa di soia
    25 g
  • di patate a pasta gialla a dadini (circa 1,5 cm)
    600 g
  • di acqua
    300 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di concentrato di pomodoro
    70 g
  • di sale
    10 g
  • di paprika dolce
    1 cucchiaino
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di zucchero
    5 g
  • di cumino in polvere
    ½ cucchiaino
  • di pepe di Cayenna macinato
    ¼ cucchiaino
  • di peperone rosso pulito e a dadini (circa 2 cm)
    250 g
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) (vegan), a pezzi
    20 g
  • di fagioli rossi in scatola sgocciolati (peso netto)
    255 g
  • di pane casereccio a piacere
    fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 426 kcal / 1785 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...