Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de concombre, en morceaux
- 800 g de tomates jaunes, en morceaux
- 50 g d'oignons frais, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais, et quelques feuilles pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho
2 godz. 25 min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Gaspacho
12 Std.
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Soupe froide de tomates et fenouil
2 godz. 20 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Gaspacho poivron-framboise
10 Min
Soupe froide concombre-courgette
15 Min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min