Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de concombre, en morceaux
- 800 g de tomates jaunes, en morceaux
- 50 g d'oignons frais, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais, et quelques feuilles pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 Min
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho
2h 25min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho aux tomates et yaourt
13h 15min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Velouté de concombre glacé
10 Min
Gaspacho asiatique
15 Min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho de melon
10 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min