Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 229 kJ / 55 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Île flottante au foie gras
25min
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2j 10 menit
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35 min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1h 40min
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1h 5min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20 min
Citrons farcis au thon
15min
Opéra de foie gras
24h
Nougat de chèvre aux fruits frais
12h 35min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Gaspacho poivron-framboise
10 min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1hod. 30min