Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 229 kJ / 55 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Île flottante au foie gras
25min
Rillettes aux deux saumons
1 godz.
Nage de médaillons de plie
Brak ocen
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
6h 40min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 godz.
Petits tartares de bœuf
1 godz.
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 godz. 30 min