Catalogna con olive e capperi

Catalogna con olive e capperi

4.3 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di catalogna le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
    700 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aceto di vino bianco
    10 g
  • filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
    2
  • spicchio di aglio intero
    1
  • di olive verdi denocciolate tipo rosatelle
    80 g
  • di capperi sott'aceto sgocciolati
    1 cucchiaio
  • di pinoli sgusciati
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 215 kcal / 900 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 19.9 g
Węglowodany 3.6 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...