
Urządzenia i Akcesoria
Catalogna con olive e capperi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua500 g
-
di catalogna le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)700 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di aceto di vino bianco10 g
-
filetti di acciuga sott'olio sgocciolati2
-
spicchio di aglio intero1
-
di olive verdi denocciolate tipo rosatelle80 g
-
di capperi sott'aceto sgocciolati1 cucchiaio
-
di pinoli sgusciati30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
215 kcal /
900 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
19.9 g
Węglowodany
3.6 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Contorni di verdure
10 Przepisów
Włochy
Włochy