Wersje kompatybilne
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de pain complet, en petits morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g d'eau
- 700 g de chair de melon, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches fines de pancetta
- 50 g de pignons de pin
- quelques feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1393 kJ / 334 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 22 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 godz. 30 min
Sorbet tomate-basilic
12 godz.
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 godz. 10 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Soupe de melon au magret de canard
3 godz. 15 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 godz. 20 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon
10 min