Urządzenia i Akcesoria
Pane all'aglio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni
Składniki
-
5 spicchi di aglio
-
10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
60 g di burro morbido a pezzi
-
1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
-
¼ di cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
-
300 g di baguette a fette (1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5.5 g
Kalorie
932 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Semplice e naturale
20 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Empanadas vegetariane
1 godz. 30 min
Wurstel e patate speziate
1 godz. 5 min
Gnocchetti de gris
30 min
Super Ham-Burger
2 godz. 30 min
Bruschette con pomodorini
3 godz.
Insalata di salsiccia e formaggio
10 min
Pico de gallo
10 min
Polpette danesi
50 min
Ala hodi (Patate al curry)
40 min
Kartoffelsalat
50 min
Salsa barbecue
20 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min