Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di burro + q.b.
-
400
g di pane di farina di mais a tocchetti (3-4 cm)
lub 400 g di pane di Altamura (tipo pugliese) - 50 g di cipolla in quarti
- ½ - 1 cucchiaino di peperoncino rosso secco, a piacere
- 250 g di latte intero
- ½ - 1 cucchiaino di chili in polvere, a piacere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di origano secco
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2060 kJ / 492 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 58.4 g
- Tłuszcz
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di pomodoro (Bimby Friend)
40 min
Salsa di peperoni rossi (Ajvar)
1 Std.
A ‘ngornata
2h 20min
Frittelle di riso
1 Std.
Baklava (vegan)
2h 40min
Birnen-Senf
30 min
Pudding alle albicocche e aceto balsamico
1 Std.
Natillas
1 Std.
Dolce di riso con composta di prugne (Bimby Friend)
1 Std.
Achcharu (verdure sottaceto)
40 min
Gelato alle fragoline di bosco
20 min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3 godz.