Urządzenia i Akcesoria
Composta di melanzane e peperoni
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 vasetti
Składniki
-
1200 g di peperoni rossi a metà e privati dei semi
-
1 melanzana a metà
-
4 spicchi di aglio
-
60 g olio extravergine di oliva
-
1 ½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
10 g
Kalorie
2097 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
24.7 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natura sottovetro
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Confettura ai frutti rossi e semi di chia raw
12 godz. 15 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9 godz. 30 min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Zucchine piccanti
55 min
Burro bianco allo champagne
20 min
Crema di melanzane e peperoncini
35 min
Salsa di peperoni in conserva
1 godz. 15 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min