Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 gousses d'ail
- 1 piment, épépiné
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 80 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 150 g
- Kalorie
- 3168 kJ / 769 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 81 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1570 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce vierge
10min
Ceviche de poisson
30min
Guacamole
5min
Sauce béarnaise
20min
Sauce tartare
10min
Guacamole
5min
Pesto au basilic
10min
Gin au basilic
10min
Ceviche de dorade
10min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Tartare de bœuf
10min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min