Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1000 g de courge (par ex. butternut) pelée, en morceaux (3 cm),
- Wartości odżywcze
- na 1000 g
- Kalorie
- 1880 kJ / 450 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 120 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Velouté de légumes
45 min
Risotto
30 min
Purée de patates douces
1 godz.
Purée de pommes de terre
45 min
Compote de pommes
20min
Purée de courgette
15min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Gratin de chou-fleur
55min
Bouillie betterave-pomme de terre à la viande de bœuf
30 min
Compote de pommes
20min
Velouté courge-coco
45 min
Blancs en neige
5 min