Purée de carottes et de panais

Purée de carottes et de panais

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 30 g échalote en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 450 g de carottes coupée en morceaux (1 in.)
  • 300 g de panais coupée en morceaux (1 in.)
  • ½ c. à thé bouillon de légumes en pâte
  • 225 g d'eau
  • ¼ c. à thé de sel selon le goût
  • ¼ c. à thé poivre noir frais moulu selon le goût

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 156.1 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 308.1 kJ / 73.6 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 17.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...