Morue cuite à la vapeur sur des légumes verts

Morue cuite à la vapeur sur des légumes verts

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion

Składniki

  • filet de cabillaud 115 - 140 g par pièce
    4
  • de sel selon le goût
    ½ c. à thé
  • de poivre noir moulu selon le goût
    ¼ c. à thé
  • d'oignon coupée en morceaux
    115 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    15 g
  • gousse d'ail
    2
  • chou de Bruxelles élagué
    225 g
  • chou palmier noir de Toscane (cavolo nero) côte centrale enlevée, tranchée finement
    85 g
  • de fond de volaille à faible teneur en sodium
    285 g
  • citron zeste uniquement
    1
  • pignons de pin grillés pour garnir
    4 c. à soupe
  • citron en quartiers, pour servir

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 358 kcal / 1497.9 kJ
Białko 47.5 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 541.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...