Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 800 g de noix de pétoncle, décortiquées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 765.5 kJ / 182.2 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 204.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 Std. 25 Min
Saumon au citron et à la câpre avec courge en rubans
Brak ocen
Pico De Gallo
15 Min
Pico De Gallo
15 Min
Salade de crevettes Louie
1 Std. 30 Min
Éplucher du gingembre
5 Min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45min
Pickles de carottes épicées en spirale
30min
Sauce aux canneberges faible en glucides
20 Min
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55 min
Sauce dieppoise
35min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1 Std.