Urządzenia i Akcesoria
Pétoncles marinières
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
150 g d'échalotes
-
30 g de beurre coupé en morceaux
-
200 g de vin blanc
-
800 g de noix de pétoncle décortiquées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.2 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
765.5 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Salade de crevettes Louie
1 godz. 30 min
Poitrine de dinde Sous vide
Brak ocen
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2 godz. 55 min
Ormeaux poêlés au beurre d'orange
Brak ocen
Moules aux cocos de Paimpol
2 godz. 30 min
Plie à la tomate
30 min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Clam chowder (Chaudrée de palourdes)
1 godz. 50 min
Saumon au caviar rouge, sauce à la vodka
55 min
Thon encebollado
1 godz. 15 min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 min