
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'échalotes
- 30 g de beurre coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 800 g de noix de pétoncle décortiquées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 182.2 kcal / 765.5 kJ
- Białko
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Sód
- 204.2 mg