Riso, verze e luganega
TM6 TM5 TM31

Riso, verze e luganega

4.3 (102 oceny)

Składniki

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro (opcjonalnie)
  • 50 g di Grana Padano grattugiato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2717.5 kJ / 649.5 kcal
Białko
25.2 g
Węglowodany
70.6 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Błonnik
3.9 g
Sód
802.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy