Fave al guanciale
TM5 TM6

Fave al guanciale

4.2 (36 ocen)

Składniki

  • 50 g di cipolla
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
  • 500 g di fave fresche sgranate
  • 100 g di vino bianco
  • 150 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    lub ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1188.1 kJ / 284 kcal
Białko
13.2 g
Węglowodany
24.2 g
Tłuszcz
15.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
9.6 g
Sód
237 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy