Fave al guanciale

Fave al guanciale

4.2 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di guanciale stagionato, a cubetti
    100 g
  • di fave fresche sgranate
    500 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di acqua
    150 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ cucchiaino
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 284 kcal / 1188.1 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 24.2 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 237 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...