Peoci gratinati
TM5 TM31 TM6

Peoci gratinati

4.6 (16 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 1000 g di cozze fresche pulite
  • 60 g di pane raffermo a pezzi
  • 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 pizzico di peperoncino in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1560.6 kJ / 373 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
17.1 g
Tłuszcz
17.3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
0.4 g
Sód
998.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy