Peoci gratinati

Peoci gratinati

4.6 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di cozze fresche pulite
    1000 g
  • di pane raffermo a pezzi
    60 g
  • di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di peperoncino in polvere
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 373 kcal / 1560.6 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 17.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 998.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...