Insalata di riso, funghi e salmone

Insalata di riso, funghi e salmone

4.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 - 3 uova
  • 600 g di funghi surgelati con e scongelati, porcini non scongelati
  • 300 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio mondato e senza l'anima
  • 350 g di salmone in scatola (peso sgocciolato)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 567 kcal / 2374 kJ
Białko 34.6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 61.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...