Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 fettine di vitello da latte, taglio carrè (costolette alte 3-4 cm con osso)
- 100 g di farina tipo 00
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 2 uova
- 150 g di burro chiarificato
- sale q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2941 kJ / 703 kcal
- Białko
- 38.1 g
- Węglowodany
- 61.3 g
- Tłuszcz
- 35.6 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure
1 Std. 30 Min
Cipolle tritate
5 Min
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
Brak ocen
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1 Std. 40 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Ragù di salsiccia Sottovuoto
2 Std. 25 Min
Omelette con pollo
55 Min
Panzerotti romani
1hod. 10min
Tortellini in brodo
1 Std. 30 Min
Riso con piselli e ragù
50 Min
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 分钟