Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 fettine di vitello da latte, taglio carrè (costolette alte 3-4 cm con osso)
- 100 g di farina tipo 00
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 2 uova
- 150 g di burro chiarificato
- sale q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2941 kJ / 703 kcal
- Białko
- 38.1 g
- Węglowodany
- 61.3 g
- Tłuszcz
- 35.6 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scaloppine di vitello al limone
25min
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 Min
Pollo speziato con Tabbouleh
Καμία βαθμολογία
Finte cosce di pollo con salsa piccante
1 Std. 30 Min
Spaghetti paurosi con polpettine occhio
1 Std. 30 Min
Blanquette di vitello
1h 15min
Spiedini di salsiccia e uva
50 Min
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
1 Std. 30 Min
Tomaselle liguri
1 Std. 30 Min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 Min