Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di lonza di maiale
- 16 fette pancetta coppata
-
8
fette di scamorza
lub 8 fette di scamorza affumicata - 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 76.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min
Fettine di lonza in crema di prugne
1小时 20 分钟
Lonza alla salvia
1h 10min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 Min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 Min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min
Brasato con salsa alle mele e brut
2 godz. 30 min
Rotolini di tacchino
1 Std.