Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di vino bianco secco
- 5 cucchiaini di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
- 160 g di olive verdi denocciolate
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 godz.
Orata al sale
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1sa 10 dk
Spada alle erbe con olive
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 godz.
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min