![Triglie con marinata di capperi e olive Triglie con marinata di capperi e olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26edd44e-83c3-47ae-b563-e3f6e5ba0627/Derivates/c14474d2-3d8e-43e2-9b06-5996ba708355.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di vino bianco secco
- 5 cucchiaini di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
- 160 g di olive verdi denocciolate
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesce spada all'arancia
40min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Filetti di rombo in salsa di noci
2sa 30 dk
Triglie in salsa piccante
30 dk
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Salmone con zucchine in crosta
1sa
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 dk
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min