Millecosedde alla calabrese

Millecosedde alla calabrese

4.4 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di pecorino a pezzi
  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 50 g di gambo di sedano a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di verza a listarelle
  • 100 g di funghi champignon tagliati a fette
  • 100 g di fagioli borlotti ammollati in acqua per 12 ore e scolati
  • 50 g di ceci secchi ammollati in acqua per 12 ore e scolati
  • 50 g di lenticchie decorticate ammollate in acqua per 12 ore e scolate
  • 850 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 pizzico di peperoncino secco piccante
  • 300 g di pasta tipo ditalini

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19.6 g
Kalorie 2004 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 69.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...