
Urządzenia i Akcesoria
Crostoni saporiti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni
Składniki
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
300 g di funghi champignon a fette
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
1 spicchio di aglio
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe
-
20 g di vino bianco secco
-
70 g di prosciutto cotto
-
100 g di Emmental
-
1 tuorlo
-
8 fette di pane casereccio
-
150 g di Taleggio a listarelle
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
309 kcal /
1293 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
10.3 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una storia di sapori
10 Przepisów
Włochy
Włochy