Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Mousse di salmone e patate
1h
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 godz. 20 min
Crostini tonno e surimi
2 Std. 10 Min
Zuppetta di crostacei
40 min
Lampredotto
1 godz. 20 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Fagottini di polpo
1h 40min
Scampi alla busara
35 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Penne alla Norcina
45min