
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di quinoa e lenticchie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua1000 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di lenticchie di Puy secche100 g
-
di chicchi di quinoa200 g
-
di cetriolo a pezzi200 g
-
di pomodori in quarti500 g
-
di coriandolo fresco foglie e gambi10 g
-
di prezzemolo liscio fresco15 g
-
di mentuccia15 g
-
di olio extravergine di oliva75 g
-
di succo di limone, spremuto fresco30 g
-
di sommacco1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
460 kcal /
1926 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Medioriente vegetariano
10 Przepisów
Włochy
Włochy