
Urządzenia i Akcesoria
Minestra di grano saraceno e cicoria
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla in quarti50 g
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva + q.b.30 g
-
di cicoria a tocchetti250 g
-
di patate pelate e a tocchetti (2 cm)230 g
-
di carote pelate a rondelle (0.5 cm)180 g
-
di acqua550 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di grano saraceno80 g
-
di pepe nero macinato fresco1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
219 kcal /
916 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
26.8 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tepore di casa
10 Przepisów
Włochy
Włochy