Risotto alla curcuma e agretti

Risotto alla curcuma e agretti

3.7 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura16-18 minuti)
    320 g
  • di agretti puliti, tagliati a pezzi
    300 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    820 g
  • di curcuma in polvere
    2 cucchiaini
  • sale + q.b.
    ½ - 1 cucchiaino
  • di burro
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 403.2 kcal / 1687 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 68.1 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 353.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...