Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 5 petits-suisses
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 2 oignons
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 1 citron jaune
- 400 g d'eau
- 800 g de fèves fraîches en cosses
- 500 g de petits pois frais
- 5 glaçons
- 100 g de pois gourmands
- du sel
- du poivre moulu
- beurre, pour le moule
- 35 g de crème fraîche
- 10 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe graines de sésame
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2507 kJ / 598 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Tarte aux 3 légumes
1h 25min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Tartine végétarienne
40 min
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1h
Soupe au pistou
1h 25min
Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil
45 min
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1 godz. 10 min
Tomates farcies à la kasha, à la feta et au basilic
55 min
Pizza végétarienne
2h
Soufflé aux épinards et deux fromages
35 min
Tarte aux épinards et citron confit
1 godz. 20 min