Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (opcjonalnie)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1457.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Tłuszcz
140.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
75.1 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Chai Vanilla Mocktail
45 min
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1 godz.
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 godz. 15 min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Eggnog Ice Cream
10 godz. 50 min
Peach Melba
35 min
Cashew Bread French Toast
1 godz. 40 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min