Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (opcjonalnie)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1457.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Tłuszcz
140.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
75.1 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12 godz. 5 min
Classic Zabaglione
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Rhubarb Ice Cream
36 godz. 25 min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min