Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herb Crusted Lamb
- ½ Tbsp vegetable oil
- ½ Tbsp unsalted butter, plus 20 g soft
- 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
- fine sea salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 1 slice bread, torn in pieces
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest only
- 20 g olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
Pea Purée and Asparagus
- 500 g boiling water
- 250 g frozen peas
- 350 g asparagus, woody ends removed
- 30 g double cream
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1763 kJ / 424 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Peppercorn Sauce
30 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min