Urządzenia i Akcesoria
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Herb Crusted Lamb
-
vegetable oil½ Tbsp
-
unsalted butter plus 20 g soft½ Tbsp
-
racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed1 - 2
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
-
bread torn in pieces1 slice
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
lemon finely grated zest only1
-
olive oil20 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
Pea Purée and Asparagus
-
boiling water500 g
-
frozen peas250 g
-
asparagus woody ends removed350 g
-
double cream30 g
-
unsalted butter soft20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.8 g
Kalorie
1763 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Prawn Cocktail
15 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min