Urządzenia i Akcesoria
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Herb Crusted Lamb
-
vegetable oil½ Tbsp
-
unsalted butter plus 20 g soft½ Tbsp
-
racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed1 - 2
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
-
bread torn in pieces1 slice
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
lemon finely grated zest only1
-
olive oil20 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
Pea Purée and Asparagus
-
boiling water500 g
-
frozen peas250 g
-
asparagus woody ends removed350 g
-
double cream30 g
-
unsalted butter soft20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.8 g
Kalorie
1763 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min