Urządzenia i Akcesoria
Crab Croquettes with Romesco Sauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 20 min
24 pieces
Składniki
Crab Croquettes
-
white bread torn in pieces100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour90 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
milk400 g
-
fresh crab meat mix of brown and white100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Romesco Sauce
-
blanched hazelnuts75 g
-
garlic cloves unpeeled, to taste2 - 3
-
roasted red peppers, preserved cut in pieces (3 cm)250 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sherry vinegar15 g
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
<br>Assembly
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
medium eggs beaten2
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
130 mg
Białko
5 g
Kalorie
493 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 h 25 min
Tartare Sauce
10 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 h 50 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Rum Babas
3 h 45 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 h 40 min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 h 10 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 h 30 min
Peppercorn Sauce
30 min