Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Triple Chocolate Muffins
50 min
Steamed Potato Tortilla
45 min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit
Brak ocen
Flourless Gianduja Cake
2 godz. 40 min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 godz. 40 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9 godz.
Aquafaba meringue kisses
2 godz. 30 min
Crocodile Cupcake Cake
2 godz.