Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Cheesy roasted vegetable muffins
Keine Bewertungen
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 Std. 35 Min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Keine Bewertungen
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Keine Bewertungen
Creamy Dairy-free Custard
20 Min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 Std. 55 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.