Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spooky Spaghetti and Meatballs
Brak ocen
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Number Cake
2 godz.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Brak ocen
Gluten-free Bread
3 godz. 20 min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Mixed Berry Chia Jam
12 godz. 15 min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Classic Pancakes
50 min
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min