Urządzenia i Akcesoria
Piped Raspberry Mousse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
raspberry purée250 g
-
lemon juice10 g
-
Kirsch or cherry brandy10 g
-
gelatine leaves2
-
sugar100 g
-
egg whites from medium eggs60 g
-
fine sea salt1 pinch
-
whipping cream250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
4.5 g
Kalorie
1586 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15 godz. 55 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Beurre Blanc
20 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Vanilla Cream Gugelhupf
1 godz. 20 min
Coconut Pie
1 godz. 35 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min