Urządzenia i Akcesoria
Piped Raspberry Mousse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
raspberry purée250 g
-
lemon juice10 g
-
Kirsch or cherry brandy10 g
-
gelatine leaves2
-
sugar100 g
-
egg whites from medium eggs60 g
-
fine sea salt1 pinch
-
whipping cream250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
4.5 g
Kalorie
1586 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Strawberry Bavarois
6 godz.
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min