Zuppa di sedano rapa e porri con funghi

Zuppa di sedano rapa e porri con funghi

4.4 71 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 porzioni

Składniki

  • 150 g di porro a listarelle
  • 200 g di sedano rapa a tocchetti
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di latte intero
  • 100 g acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 350 g di funghi misti
  • 30 g di vino bianco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 280.3 kcal / 1172.9 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 26.7 g
Węglowodany 16.9 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 103.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...