Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
TM6 TM5 TM31

Zuppa di sedano rapa e porri con funghi

4.4 (68 ocen)

Składniki

  • 150 g di porro a listarelle
  • 200 g di sedano rapa a tocchetti
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di latte intero
  • 100 g acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 350 g di funghi misti
  • 30 g di vino bianco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1172.9 kJ / 280.3 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
26.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
3.1 g
Sód
103.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy