Gazpacho feta e cetrioli

Gazpacho feta e cetrioli

4.0 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 cetrioli lavati, senza semi e a pezzi
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 cucchiai di menta fresca le foglioline
  • 1 yogurt greco
  • 1 cucchiaino di olio di oliva
  • 1 cucchiaino di aceto di Sherry
    1 cucchiaino di aceto di vino rosso
  • 3 gocce di Tabasco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe di Sichuan
  • 4 cucchiaini di erba cipollina fresca a pezzi
  • 120 g di Feta sbriciolata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 155 kcal / 649 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...