Urządzenia i Akcesoria
Ganache
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g de chocolat noir cassé en morceaux
-
80 g de crème
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4 godz. 30 min
Génoise
1 godz. 50 min
Pâte à choux
2 godz.
Crème pâtissière
15 min
Cookies
50 min
Gâteau de Pâques
1 godz. 55 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Meringue
10 min
Mayonnaise à l'avocat
15 min
Sablés viennois au chocolat
50 min
Lasagnes
2 godz.
Crème pâtissière
15 min