Fruits d'été, génoise et crème fouettée

Fruits d'été, génoise et crème fouettée

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    340 g
  • de nectarines coupées en fines tranches
    450 g
  • de cassonade
    2 c. à soupe
  • de cannelle moulue
    ¼ c. à thé
  • de framboises fraîches
    170 g
  • de crème à fouetter 35% M.G.
    200 g
  • de génoise maison ou du commerce (voir Conseil)
    6 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 258.1 kcal / 1079.7 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 13.9 g
Węglowodany 31.7 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 80.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...