Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
TM6 TM5

Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)

4.9 (10 ocen)

Składniki

  • 1 gousse de vanille
  • 170 g de sucre, et un peu plus pour saupoudrer
  • 910 g de crème à fouetter
  • 8 jaunes d'œufs de gros calibre
  • fruits tropicaux frais (par exemple, mangues, kiwis, papayes), en cubes, pour décorer

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1556 kJ / 372 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Błonnik
1 g
Sód
38 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy