Crème-dessert au caramel
TM6 TM5

Crème-dessert au caramel

5.0 (1 ocena)

Składniki

Caramel

  • 70 g de sucre
  • 30 g d'eau

Crème-dessert

  • 225 g de fromage à la crème à température ambiante, en cubes
  • 355 g de lait concentré non sucré (environ 1 boîte)
  • 385 g de lait concentré sucré (environ 1 boîte)
  • 115 g de fromage Pepper Jack coupé en morceaux (12 mm/½ po) (opcjonalnie)
  • 5 œufs de gros calibre
  • 60 g de sucre
  • 1200 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1460 kJ / 349 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy