Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le tiramisu
- 450 g de fraises, coupées en deux
- 250 g de sirop de fleur de sureau
- 250 g de crème à fouetter
- 400 g de yogourt grec, nature
- 200 g de biscuits à la cuillère
Le décor
- 200 g de fraises, avec leur collerette verte, coupées en deux
- 2 c. à soupe de sirop de fleur de sureau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 422 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55 min
Gâteau choco-coco
40min
Tarte à la rhubarbe
55 min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Cake aux baies
1 Std. 15 Min
Brownies
45min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Gâteau à la crème
45min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4h 35min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min