Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le tiramisu
- 450 g de fraises, coupées en deux
- 250 g de sirop de fleur de sureau
- 250 g de crème à fouetter
- 400 g de yogourt grec, nature
- 200 g de biscuits à la cuillère
Le décor
- 200 g de fraises, avec leur collerette verte, coupées en deux
- 2 c. à soupe de sirop de fleur de sureau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 422 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Cake au citron
1h 5min
Soufflés au fromage de chèvre, sauce au yogourt et poireaux
45min
Gratin de courgettes
1h 10min
Sauce béchamel
15 min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 Std. 35 Min
Cake aux branches
1h 10min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 godz. 40 min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Gâteau à la crème
45min
Gâteau aux carottes
1h 10min