Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi de pommes de terre
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
50 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
-
1000 g d'eau
-
800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées et coupées en rondelles
-
300 - 350 g de farine
-
1 œuf (env. 60 g)
-
1 ½ - 2 c. à café de sel selon vos goûts
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knöpflis
50 min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 min
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Knöpfli
50 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Polenta
1 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min
French dressing raffiné
15 min
Pains pita
2 godz.
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min