Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile de tournesol
- 20 g de jus de citron
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de gousses d'ail, pelées
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 11556 kJ / 2762 kcal
- Białko
- 2.87 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 299.88 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au thon
10min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Sauce béchamel
15min
Mayonnaise
5min
Panure
5min
Sauce Hollandaise
15min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Beignets de filets de perche
1h
Pâte de base pour pain
24h 30min
Gâteau à la crème
45 min
Sauce à l’ail
15min