Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, cassé en morceaux
- 50 g de cacao en poudre (toutes sortes)
- 400 g de lait
- 200 g de crème
- 150 g de sucre
- 4 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain à la banane
1u. 50min
Viande de porc glacée accompagnée de nouilles de riz
1h 20 min
Satay de poulet avec sauce aux cacahuètes (Hestan Cue™)
2h 30 min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30 min
Crème glacée double vanille
12h
Crème fouettée
10min
Biscuits au chocolat et à l'orange sans gluten (métrique)
2h
Glace à la vanille
12h
Pâte de bouillon de volaille
45 min
Pain sandwich
3 Std.
Beurre
40 min
Tarte au sucre
45 min