Petits pains au seigle

Petits pains au seigle

4.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 parts

Składniki

  • 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
  • 100 g de farine de seigle type 1150
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
  • 340 g d'eau
  • 1 ½ - 2 c. à café de sel

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 146 kcal / 611 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...