Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de sucre à fruits (sucre super fin)
- 100 g de blancs d'œufs de gros calibre, à température ambiante
- ⅛ c. à thé de sel
- pépites de chocolat, pour créer les yeux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 286.8 kJ / 68.6 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 16.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 28.7 mg
Alternatywne przepisy
Riz au jasmin à la coriandre et à la lime
35min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1 Std.
Mousse au chocolat et à la framboise
10 Min
Fondant au chocolat
40min
Compote de pommes
20min
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten
40min
Babka au chocolat
3u.
Tzatziki
15 Min
Crème glacée double vanille
12u.
Crème fouettée
10 Min
Crêpe soufflée Dutch Baby
20min
Biscuits Biscoff à l'avoine
30 Min