Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 2 c. à café de levure fraîche
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- 50 g de flocons d'avoine
- 150 g de graines variées (sésame, lin, tournesol, potiron, pavot,...) et plus pour parsemer
- 30 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Glace aux fruits
5min
Pain de campagne
2 Std.
Fond de légumes
45min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Ketchup de tomates
1h 15min
Pain de mie
3h
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
1 Std. 35 Min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 Std.
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Baguette
3h 45min
Barres céréales tendres
1h