Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat blanc, en morceaux
- 60 g d'amandes, entières, décortiquées
- 80 g de flocons d'avoine, fins
- 130 g de beurre, mou, en morceaux
- 100 g de sucre
- 100 g de sucre de canne complet (ou de cassonade))
- 1 œuf
- 10 g de sucre vanillé, maison
- 90 g de farine
- 40 g de cacao en poudre (toutes sortes)
- 1 c. à café de poudre à lever
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 419 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 35min
Filets de poitrine de poulet au Metaxa
1h
Coupelles au chocolat et beurre d'arachides
1h 5min
Pâte à pizza
49h 30min
Gâteau suisse du 1er août
15h
Crème glacée végétale (Nice Cream) aux baies d'açaï
Brak ocen
Caramels au beurre salé
1 Std. 45 Min
Dal de lentilles corail (2 portions)
35 Min
Pain aux noisettes et poires
Brak ocen
Barres aux noix
1h 40min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Macaronis crémeux au fromage
30 Min