Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates olivettes, mûres coupées en deux
- 50 g de poivron vert
- 40 g d'oignon
- 70 g de concombre, partiellement pelé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 50 - 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 8 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Soupe de potiron
35 Min
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Sorbet aux fraises sur mousse de basilic
5 Std.
Vitello tonnato
25h 30min
Soupe froide avocat-coco
10 dk
Salade de légumes en verrine
20 Min
Salmorejo
10 dk
Tartare de légumes
25 dk
Risotto au safran de Mund
45 Min
Mousse à la truite
5 dk
Chips croustillantes et guacamole
1sa
Pesto de basilic
10 dk