Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
1000 g de tomates olivettes mûres coupées en deux
-
50 g de poivron vert
-
40 g d'oignon
-
70 g de concombre partiellement pelé
-
1 gousse d'ail
-
30 g de vinaigre
-
1 c. à café de sel
-
50 - 100 g d'huile d'olive extra vierge
-
8 glaçons
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soupe de blettes au gingembre avec truite
40 min
Salade de fenouil au parmesan (TM5)
10 min
Gaspacho
2 godz. 25 min
Velouté de champignons
20 min
Velouté de poivrons
20 min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1 godz.
Velouté de tomates et de courges
25 min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Mousse au thon
10 min
Velouté de tomates
35 min
Pesto de basilic
10 min
Velouté courge-coco
45 min