Crème de bettes

Crème de bettes

4.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 350 g de bettes blanches coupées en morceaux (2-3 cm)
  • 200 g de pommes de terre pelées, en petits morceaux (1 cm)
  • 40 g d'oignons en deux
  • 1 c. à soupe de pâte de bouillon de légumes
    1 cube de bouillon de légume (pour 0,5l)
  • 600 g d'eau
  • 50 g de lait
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419 kcal / 1753 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 78.4 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...